Το πρώτο The Brow Bar®
στην Ελλάδα, πρώτο στην
προτίμηση σας!

The Brow Bar Browfessional

Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης φρυδιών & βλεφαρίδων .

Η Γκρασιέλα Λεβή πτυχιούχος αισθητικός-κοσμετολόγος με εξειδίκευση στην περιποίηση των φρυδιών είναι ο εμπνευστής & ο δημιουργός της επαγγελματικής σειράς προϊόντων The Brow Bar Browfessional.

Η πολυβραβευμένη brow master χάρη στην πολυετή εμπειρία της, αποφασίζει να δημιουργήσει τα δικά της προϊόντα έπειτα από την ανάγκη της να γεμίσει τα «κενά» της αγοράς για τους στυλίστες φρυδιών με κύριο γνώμονα την άριστη ποιότητα, τα αποκλειστικά προϊόντα, τις καινοτόμες φόρμουλες, την προσωποκεντρική και άριστη εξυπηρέτηση.

Το The Brow bar Browfessional είναι brand που εξειδικεύεται όχι μόνο σε υπηρεσίες παροχής αλλά κυρίως σε προϊόντα περιποίησης φρυδιών & βλεφαρίδων ενώ παράλληλα παρέχει:

  • Επαγγελματική & αναγνωρισμένη εκπαίδευση
  • Παραγωγή και αντιπροσωπεία όλων των απαραίτητων προϊόντων που χρειάζεται ένας στυλίστας φρυδιών & βλεφαριδων για τη δουλειά του.
  • Franchise με σαλόνια παροχής υπηρεσιών περιποίησης φρυδιών (brow bars) με εξειδικευμένο προσωπικό και αποκλειστικές κατοχυρωμένες τεχνικές- υπηρεσίες.
  • Δυνατότητα Αποδοτικού συστήματος franchise με το κατοχυρωμένο παγκόσμιο σήμα The Brow Bar®.
Τιμοκαταλογος Υπηρεσιων

Σεμινάρια από την Beautyworks Academy

Παρέχουμε ολοκληρωμένα σεμινάρια με βεβαίωση παρακολούθησης από το Κ.Δ.Β.Μ Beautyworks Academy & πιστοποίηση στις κατοχυρωμένες τεχνικές της Γκρασιέλα Λεβή, μετά από μία σειρά εξετάσεων!

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Θα χαρούμε πολύ να έρθουμε σε επαφή και να λύσουμε όλες τις όποιες απορίες σας.
Επικοινωνια